24
Січ

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З РОЗРОБКИ ПРОЕКТІВ ЗАКОНІВ З ПИТАНЬ НАРОДОВЛАДДЯ ВІДБУЛОСЬ У СТІНАХ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ


Сьогодні, 24 січня 2020 року, під головуванням Першого заступника голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука відбулось чергове засідання Робочої групи з розробки проектів законів з питань народовладдя (прямої демократії).

Зокрема, розпорядженням голови Верховної Ради України № 2 від 13 січня 2020 року було затверджено склад робочої групи. Згідно з розпорядженням, голову ГО «Український Інститут Прямої Демократії» Павла Куфтирєва (Павел Куфтырев) призначено заступником голови та координатором робочої групи.

Також на засіданні була продовжена конструктивна робота над проектом Закону України «Про Всеукраїнський референдум». Учасники зустрічі дійшли згоди щодо концептуальних положень законопроекту, а процедурні питання детально будуть обговорюватися у робочому порядку.

Окрім того, за пропозицією голови ГО «Український Інститут Прямої Демократії» Павла Куфтирєва найближчим часом заплановано проведення зустрічі з представниками робочої групи та Міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим для обговорення питання впровадження в Україні електронного голосування.